VÅRA TJÄNSTER

Dränering handlar om att hålla husgrunden och marken runt omkring torr. Om vattnet inte rinner bort ordentligt så kan det skada huset på flera olika sätt. Fukt och röta kan ställa till med stora problem, och är något som alla vill undvika.

Vi ser efter vilken sorts mark som ligger runt huset och bygger upp ett dräneringssystem som får bort allt vatten och fukt därifrån. Lutningen och läget spelar en roll, så detta tas också med i betraktandet. Om du bygger nytt hus så kommer vi in på ett tidigt stadium och hjälper dig planera för dräneringen.

Men vi kan också dränera marken runt ett redan befintligt hus. Detta är något som behöver göras efter några år, men vi rycker även in vid fuktskador eller andra problem. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller om du har några frågor. Vi kan alltid komma fram till en bra lösning för ditt hus.

Det viktiga är att vattnet inte stannar upp vid husgrunden utan att det fortsätter bort. Vi gräver och lägger ner rör, så att det blir ett flöde. Du kan vara säker på att vi gör ett gott arbete, för vi är kända för att vara både effektiva och noggranna.

Kvalitetsverktyg på nätet! Verktygshandlarn.se

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här