OM OSS

Vi är ett glatt gäng som ser till att ditt hus står torrt och stadigt. Vare sig det handlar om ett nybygge eller är dags för dränering runt ett redan existerande hus så ställer vi upp. Eftersom vi har stor erfarenhet kan du vara säker på att jobbet blir snabbt och korrekt utfört.

Funderar du på om det behövs dränering runt huset? Vi kommer gärna och tar oss en titt för att se vilken markgrund du har och hur vattnet rinner bort. Sedan kan vi komma överens om vad som behöver göras och hur mycket det kan kosta. Be gärna om en kostnadsfri offert där allt är specificerat så att du vet precis vad som väntar dig.

Vi satsar mycket på kvalitet, dränering är ett viktigt arbete. Om inte husgrunden är stadig och torr så kan det påverka hela huset. Därför ser vi till att göra ett grundligt arbete som för undan allt vatten som passerar runt grunden. Du kan lita på att det blir väl gjort och att det håller i bra många år. Du och din familj kan känna er trygga när vi dränerat runt huset. Ingen fukt kommer in och ställer till med skada, utan det blir rent och torrt överallt.

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här