Dränering och markarbeten i Stockholm

Förbättra din miljö med Dränering Stockholm

När du vill förhindra att fuktskador kommer att drabba ditt hus, ska du ta kontakt med oss på Dränering Stockholm. Vi har den kunskap och alla dom verktyg som kommer att hjälpa din husgrund. Det som du själv kan göra är att inspektera ditt hus noggrant och leta efter tecken på väggar och golv om fuktskador har uppstått. Ett hus som är 20–30 år gammalt kan säkert vara i behov att dräneras, men det kan också vara husets placering som kan vara avgörande om du ska kontakta Dränering.

Det är som sagt ofta den jord som huset står på som kan vara en bidragande faktor. Om ditt hus är byggt på en moränjord eller liknade så är grunden inte lika optimal som grusås. Vi på Dränering i Stockholm kan göra undersökning och ta reda på vilket underlag som ditt hus står på. Men det kan också vara andra orsaker till att fukten letar sig in i ditt hus. Vädret och säsongen kan också vara en bidragande faktor. Vid vårkanten är det vanligt att din trädgård blir väldigt fuktig av väderväxlingarna och det kan påverka ditt hus. Det är en viktig åtgärd för både miljön och hälsan att få bort fuktskador som kan leda till allvarliga sjukdomar som till exempel astma./p>Dränering Stockholm

Anlita experter när du ska dränera ditt hus

Vi vet att det är ett mycket tungt arbete för dig som privat person att dränera huset själv. Det är också säkrare för dig att anlita Dränering. Varje år skadas någon som gör dränering på egen hand. Det medför alltid risker för olyckor. Överlåt arbetet till oss som är experter på att dränera. Vi har dom verktyg och grävmaskiner som gör arbetet smidigt och våran personal har den kunskap om dräneringar i Stockholm som behövs. Våra mark experter tar reda på jordens sammansättning och tar fram de verktyg och material efter dom förutsättningar som behövs för att göra en framgångsrik dränering runt ditt hus. Tillsammans med husägaren gör vi en ritning över huset och där skissar vi fram hur stambytet ska gå till. Du som har en trädgård nära huset får flytta plantor och buskar så att dom inte skadas. Vi har många nöjda referenser som vi gärna delger vid förfrågan.

Vid en dränering måste vi frilägga husgrunden. Då måste vi gräva ut och fuktisolera. Sedan kan vi dränera en bit i taget. När hela grunden är klar brukar vi att börja med att fuktisolera. Vi använder dräneringsgrus, tvättad singel och makadam för att hindra att grundvattnet ska stiga. Sedan installerar Dränering nya dräneringsrör. Våra rör har små hål som på ett finurligt sätt fångar in vattnet i röret och tar sedan bort vattnet genom rörets lutning. För att rörets ska luta i cirka 1:200 måste vi installera ut en rensbrunn.Dränering kan erbjuda dräneringsrör som är gjorda helt av kvalitativ plast, men vi har också rör som är tillverkade av tegel. Kortare rör blir bäst i tegelform. Tänk på att det är olika prisklasser på dräneringsrören. Vi informerar vilket alternativ som blir bäst till ditt hus.

Råd och tips

När ditt hus ska dräneras kan du få ta del av ROT-avdraget. Som innebär att du betalar hälften av kostnaderna. Dränering kommer att dra av det aktuella beloppet på din slut faktura. Om du skulle vilja utföra tilläggsarbeten emot fukt eller annan renovering på husgrunden har du rätt att få ROT-avdrag för det arbetet också. Men om du bygger upp en helt ny husgrund har man inte rätt att få göra avdrag. Att lägga ut marksten är inte heller berättigad till att få avdrag. Hör av dig till Dränering. Vi upplyser dig om ROT-avdragets regler. Våra övriga tjänster som vi utför är att installera in nytt regnvattenskydd, byta ut alla avloppningslederna i ditt hus, fukt skyddar din källare och vi kan även hjälpa till att sänka fuktnivån i din källare.rabattkoder och länkkatalog - Gratis länkkatalog SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Vill du bli uppringd? Lämna ditt telefonnummer här: akismet:author